Tehnoloogias ainult tüdrukud ❤️

Digigeenius: Taavi Kotka robootikakool tüdrukutele on nii populaarne, et see tehakse kõigile tasuta kättesaadavaks

Eelmisel sügisel ütles Taavi Kotka oma tüdrukute robootikakooli plaanist rääkides, et “Vaatame, kas see töötab. Kui kukub läbi, siis kukub.” Aastake hiljem on selge, et läbi ei kuku keegi ning tahtjaid on palju rohkem kui õppima mahub.

Seepärast plaanibki Kotka kooli teha kättesaadavaks kõigile ja tasuta. Kui sel sügisel esimene koolitusprogramm läbi saab, hakkab kool õppekomplekte – mis koosneb nii juhenditest, videomaterjalist kui ka reaalsest tehnikast – välja pakkuma neile, kes oma kodukandis samasugust asja tahavad teha…

Taavi Kotka robootikakool tüdrukutele on nii populaarne, et see tehakse kõigile tasuta kättesaadavaks

3

Leave a Reply